Als Voice Over

Ik vind het heerlijk achter de popfilter. En ik kan intens genieten van andere voice-overs. Richard Basehart is er een van. Zijn stem over de commercials voor de Chrysler New Yorker en Imperial LeBaron. Back in the day. Wow. Zo smooth en rustgevend. Misschien ken je hem beter als de verteller van de opening credits van Knight Rider. Love it.

Stemacteur en voice over

Of ik nu als stemacteur een personage in een cartoon speel, of als voice-over een corporate film of commercial inspreek, ik leef mezelf volledig in. Zelfs zonder me te horen, kun je in de studio aan mijn mimiek al zien welk type stem ik opzet. Mimiek is te horen. Probeer zelf maar…zeg de zin: “Joshua heeft best een aangename stem. Ja, ik neem contact met hem op” met een frons en dan met een glimlach, en luister naar het verschil. Leuk toch? 

Verschillende stemm(ing)en

Mijn stem is bij iedere opdracht anders, afgestemd op jouw wensen en het publiek van de productie. Van dramatisch tot autoritair, van warm tot joviaal, van blij tot serieus, van jong tot oud, van mysterieus tot humoristisch en van over the top hard sell tot medium of soft sell. Als je wilt, spreek ik verschillende versies van bepaalde zinnen of tekstdelen in, zodat je keuze uit bepaalde stijlen en intonaties hebt. You name it, I deliver.

Designline-Joshua-Rubin.svg

BELUISTER JOSHUA'S WERK

COMMERCIALS

CORPORATE NEDERLANDS

CORPORATE ENGELS

Voice over Nederlands én Engels

Dankzij mijn roots en het internationale onderwijs dat ik heb genoten, heb ik twee moedertalen: Nederlands en Neutraal Amerikaans (Internationaal) Engels. Zeer goed verstaanbaar voor een breed publiek.

Stemacteur met regie en creativiteit

Als all-round stem speel ik snel in op de aanwijzingen van de regisseur of opdrachtgever. Is er geen regie of zijn er geen richtlijnen voor een bepaalde stem, dan komt het ook goed. Met mijn bag of tricks lever ik mijn visie op wat er nodig is. En zoals je al weet, ben je niet tevreden met de tone of voice, dan doe ik graag een retake. Als je wilt, spreek ik verschillende intonaties van bepaalde zinnen in, zodat je keuze hebt. 

Stem inspreken thuis of op locatie 

Thuis heb ik alle faciliteiten om in te spreken en dat geeft me de mogelijkheid om snel te kunnen leveren en schakelen. Maar ik ga met net zoveel zin naar een externe studio waar je prettig mee samenwerkt. 

OB-Joshua-Rubin-foto

Laat mij voor je spreken

Stemacteur nodig in het native Nederlands, of native American English? You name it, I deliver!

Neem contact op

Scroll naar boven