• ERVAREN VOICE-OVER EN STEMACTEUR
  • MOEDERTAAL NL ÉN ENG
  • SNELLE EN CORRECTE LEVERING

2VOICES4U

Heb je een aangename mannelijke voice over of stemacteur nodig? Misschien vind je mijn stem wel wat. Zowel in het Nederlands als Neutral American English. Snel vanuit mijn eigen studio of in een studio naar keuze. Met ervaring en passie. En water. En koffie.

Voice-Over en stemacteur

Radio & TV commercials, animaties, e-learnings, bedrijfsfilms, audioguides, games, IVR, Dubbing

Ik zorg voor de ideale tone of voice. Van warm, rustig en betrouwbaar tot over the top waanzin. Hard, soft, en medium sell. Als je wilt, kan je meeluisteren en regie geven via Source Connect of Skype. Maar het hoeft niet; je kan me ook een briefing sturen en dan doe ik de rest. En je krijgt altijd een retake ronde voor tone of voice. Sweet right?

Joshua als voice over

Designline-Joshua-Rubin.svg

BELUISTER JOSHUA'S WERK

COMMERCIALS

CORPORATE NEDERLANDS

CORPORATE ENGELS

JoshuaRubin-Logo.svg
Joshua Rubin, stemacteur, acteur en voice-over, aangenaam. Al sinds de vorige eeuw speel ik met veel plezier voor de schermen en achter de microfoon want, laten we eerlijk zijn, niks is leuker dan spelen. Het geeft waanzinnig lekkere energie. Dankzij mijn opleiding, invloeden en ervaring kan ik uiteenlopende (stem)rollen goed tot leven brengen. Van maffe, grappige en prettig gestoorde comedytypes tot rustige zakelijke personages. Van fris en opgewekt tot filmtrailer voice over. In het native Nederlands gesproken en in het native Neutral Amerikaans Engels.

MIJN STEM BOEKEN? EEN OFFERTE AANVRAGEN? EEN VRAAG STELLEN?

Neem contact op!

OB-Joshua-Rubin-foto

Scroll naar boven